Γιολάντα Πικάση

Η Γιολάντα Πικάση σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Αθήνα και η Βίκυ Τσολακίδου σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εργάστηκαν σε αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες με έργα ευρείας κλίμακας που αφορούσαν κατοικίες, καταστήματα, διακόσμηση εσωτερικού χώρου, αναπαλαιώσεις κτιρίων και αρχιτεκτονική τοπίου. Επιπροσθέτως συμμετείχαν σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

Το 2009 οι μέχρι τώρα ξεχωριστές πορείες τους συναντήθηκαν και η ανάγκη τους για την υλοποίηση ιδιαίτερων κατασκευών, το πάθος τους για την αρχιτεκτονική, το design και τη λειτουργικότητα οδήγησαν στην ίδρυση του Mindesign.

Το Mindesign δημιουργήθηκε από την Βίκυ Τσολακίδου και την Γιολάντα Πικάση που αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα του, ο οποίος εμπλουτίζεται με την στενή συνεργασία εξωτερικών συνεργατών από τους χώρους της Αρχιτεκτονικής, της Διακόσμησης και άλλων χώρων που έτσι καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τους πελάτες τους.

Σκοπός μας δεν είναι απλά να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά να τους ενθουσιάσουμε, έχοντας γνώμονα τη διαφοροποίηση, ώστε να μην τους προσφέρουμε μόνο αυτό που περιμένουν, αλλά να νιώσουν μοναδικοί, εστιάζοντας στις ατομικές ανάγκες πέρα από τις προσδοκίες τους.